Başkan Çay muhtarlar ve aileleriyle yemekte buluştu


Kısıtlı imkânlarla yapılan hizmet ve çalışmaları anlatan Başkan Çay, projelerinden de bahsederek birlik ve beraberliklerinin bozulmamasını istedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılında Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ile birlikte bir haftalık program hazırladıklarını dile getiren Başkan Çay, tüm muhtarları düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.

Muhtarlar onuruna düzenlenen yemek programında konuşan Başkan Mustafa Çay, İsrail’in Gazze’deki soykırımını kınayarak “Gazze’de yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını diliyor, vefat eden Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Konuk ise, yemek sonrası söz alarak yapmış olduğu konuşmada yapmış olduğu çalışmalar ve her mahalleye yaptığı desteklerden ötürü muhtarlar ve vatandaşlar adına teşekkür etti. Yemek sonunda muhtarlarla kısa bir toplantı yapan Başkan Çay, istek ve talepleri dinledi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.



Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*