Feyyaz Uar’dan ilk aklama geldi


Beikta Kulb Futboldan Sorumlu Ynetim Kurulu yesi Feyyaz Uar, A Spor’a aklamalarda bulundu.

Kendilerine duyulan gvenin karlna vereceklerini syleyen Uar, “Harika bir kongre oldu. Sabrla bekledi tm katlmclarmz, onlara teekkr ediyorum. Bu salon, Beikta’n byklne dar kald. Beikta’n yeleri iradelerini gsterdi. Finalde de Hasan Arat’a olan gvenlerini net olarak ortaya koydular. Bu gvene layk olmaya alacaz.” dedi.

“BEKTALILIK RUHUNU AILAMALIYIZ”

Beikta ruhunu takma alayacaklarn syleyen Uar, “Biz Beikta gen takmndan yetiiz. A takmnda 12 sene futbol oynadm. Beikta’ta ok gzel gnler geirdim. Bunun nasl olduunu ok net biliyorum. Kt gnleri de biliyorum. Futbolu kaan ampiyonluklarda bizzat yayorsunuz. Oradan ders alnca geliimi gsteriyorsunuz. Bu o zamanki baarmz arkadalmza, birlikteliimize bal olarak baaryorduk. Takmda o havay salamamz lazm. O Beiktallk ruhunu ncelikle takmmza, Beikta’n ocuklaryla balayarak alamamz lazm. Eer o havay yaratamazsanz zaten baar olmaz. Tabii ki sektr byd. Kazanlan paralar vs… Sosyal medyalarn bir kenara itip takmn bireyi olmalar iin alacaz. Hepsi kendi ekseni etrafndan dnen deil takm iin alan yldzlar yapacaz.” ifadelerini kulland.

“BZM DNEMMZDEN FARKLI OLMAYACAK”

Kendisinin futbol oynad dnemdeki gibi bir ortam oluturacaklarn syleyen Uar, “Bizim dnemden farkl bir ey olmayacak. ncelikli olarak kendi evlatlarmzn olduu bir iskeletle, onu gzel takviyelerle tamamlayacaz. Mevcut kadroda kullanacamz oyuncular, takm ierisinden kazanacamz oyuncular var. Hala anlamamakta srar eden oyuncular olursa yapacak bir ey yok. Daha tempolu, daha istekli, daha mcadeleci bir takm kuracaz. Rza Hoca ile 12 sene futbol oynadm. Yardmc hocaln yaptm. Neler yapabileceini ok iyi biliyorum.” szlerini sarf etti.



Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*