Jorge Jesus cephesinden Ali Ko ve Fenerbahe aklamas



Sper Lig ‘de neredeyse Devler Ligi biletini elde eden ve gelecek sezonun hazrlklarna balayan Fenerbahe, teknik direktr belirsizliine son vermek iin almalarn srdrrken, Sar-Lacivertli ekibin takmn bana getirmek istedii Jorge Jesus‘ta fla bir gelime yaand.

Portekiz basnna konuan Jorge Jesus’un avukat Lus Miguel Henrique, tecrbeli teknik adamn Fenerbahe’den ald teklifi deerlendirdiini dorulayarak, “Fenerbahe bakan, Jorge Jesus ile kimya ve empati kurmay baaryor. Daha konuulacak ok ey var ama bir davet olduu ve Jorge’nin spor projesini daha iyi anlama arzusu olduu doru. u anda konuamayacam, tartlmas gereken baka ayrntlar da var.” szlerini dile getirdi.

“GNEY AMERKA TAKIMLARINDAN K TEKLF ALDI”

Jorge Jesus’un Gney Amerika’dan da teklifler aldn belirten Henrique, “Biri ili olmak zere Gney Amerika’dan iki takmdan teklif geldi. Ancak Jesus hibir zaman milli takm teknik direktr olmad. Fenerbahe ampiyonluklar iin mcadele eden, ampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takm. Onun gnlk almaya ihtiyac var, bunun iin yayor. Brezilya takm, kendisinin de itiraf ettii gibi bir istisna.” dedi.

FLAMENGO DDASI

Daha nce kararn vermek iin 20 Mays’a kadar bekleyeceini ifade eden Jorge Jesus’un, getiimiz gnlerde bekleme sresini Flamengo iin Haziran aynn bana kadar uzatt iddia edilmiti.

En son Portekiz ekibi Benfica’y altran 67 yandaki dnyaca nl teknik direktr Jorge Jesus, 28 Aralk 2021’de grevinden ayrlm ve o gnden bu yana takm altrmyordu.



Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*